Har du en hyggelig og spaltet personlighet, 3-6 ledige armer og noen kloner av deg selv?

📢
Arbeidsgiver: Markedssjefen & Byrålederen

Bransje: Reklame & kommunikasjon

Stillingstittel: Akrobat

Frist: I går

Ansettelsesform: Løst og fast

Om deg

Har du muligheten til å være hvem som helst, hvor som helst og når som helst – gjerne i form av flere forskjellige personer på flere forskjellige steder – samtidig?

Da vil vi gjerne høre fra deg.

Om arbeidsgiveren

Mange av oss markedssjefer og byråledere er egentlig på vei ned i bunkeren. Det er noe med risikoen for 3. verdenskrig, kollaps i finansmarkedene, langvarig inflasjon og svekket kjøpskraft ... Likevel er det et enormt mulighetsrom nå – til å være mer synlig og få et forsprang i kampen om markedsandelene. Samtidig vil vi ikke overbelaste våre ansatte. Nei, det begynner å ligne en kjempeskvis det her. Og akkurat nå spiller vi hverandre dårlige. Det er akkurat som om dette markedet har skapt helt nye behov som vi ikke helt vet hvordan vi skal kommunisere. Vi prøver allikevel.

Om stillingen*

image

*Med «stilling» mener vi flyktige oppdrag og de forskjellige brøkene kan variere kraftig. Don’t hate the player, hate the game, som de sier.

Nøkkelegenskaper

  • En klar fordel om du kan være din egen prosjektleder og sørge for å lage din egen brief/debrief og følge opp deg selv mot forskjellige deadlines.
  • Betaling etter avtale og noen ganger etter ytelse. Hvis vi kan velge, foretrekker vi prisvinnende leveranser.
  • Du bør aldri bli syk eller fraværende. Hvis du allikevel viser deg å være menneskelig, er det fint om du har en reserve klar i tilfelle frafall.
  • Har vi glemt noe da? Ja, det er også en fordel om du kan samarbeide med vilt fremmede mennesker, uten å ha vært på teambuildingsøvelser eller rødvinsfylla med dem.
Er dette den umulige stillingsannonsen? 

Nei, som markedssjef eller byråleder kan du faktisk få alt dette.

Hvis du kobler på At Hand.

Les mer om oss her.