Hvordan funker At Hand?

Forside For frilansere
image

Som byrå eller bedrift – hender det at du trenger å koble på en frilanser eller få et friskt nytt løsningsperspektiv?

At Hand har tatt jobben for deg med å samle noen av Norges fremste frilansere innenfor alle relevante fagfelt i kommunikasjonsbransjen. Derfor kan vi formidle akkurat den frilanseren du ønsker – til og med samle ressursene – slik at de kan fungere som et byrå. Det er helt opp til deg og hvilke ambisjoner du har. Uansett hva du bestemmer deg for, kan vi enkelt kobles av og på etter behov: Ingen bindingstid, ingen forpliktelser. Bare akkurat det du trenger – når og hvor du trenger det.

  1. Opprett kontakt, eller send oss en brief via vårt automatiserte briefskjema.
  2. Vi matcher deg med den eller de ressursene du trenger.
  3. Godkjenn oppstart og jobb direkte med våre frilansere.

Jada, alle kan skryte av seg selv og påstå at de har et smart og enkelt konsept. Derfor får du kanskje enda mer ut av å se tilbakemeldinger fra noen av kundene våre:

Schibsted

«Mine erfaringer med At Hand er helt topp. Som en bedrift i sterk vekst, har det vært flott å kunne komplettere kommunikasjonsbehovet mitt med At Hand sine ressurser. Jeg opplever også at de er tilgjengelige og fleksible nærmest 24/7, slik at jeg raskt kan bli matchet med riktig ressurs til forskjellige oppdrag. Kort oppsummert vil jeg anbefale andre å bruke At Hand fordi de kan gi et viktig kreativt utfordrerperspektiv, samtidig som de representerer kvalitet, service og kostnadseffektivitet.»

– Marius Husebø-Evensen, CCO, Schibsted E-Commerce & Distribution

If Skadeforsikring

«For oss har det vært en vitamininnsprøytning å jobbe med At Hand. Både det kreative og strategiske utenfraperspektivet har vist seg å være veldig verdifullt for oss som jobber InHouse. Det er også veldig praktisk å kunne koble av og på etter behov, og samarbeidet har vært ryddig og profesjonelt hele veien. Vi vil anbefale At Hand på det varmeste for bedrifter som ønsker én eller flere frilansere utenfra – for oss har de levert kvalitet, fleksibilitet og service på øverste hylle».

– Cecilie Ringen, produksjonsleder v/If Creative Agency